Loading...
Αρχική Σελίδα  |  Ενημέρωση  |  Ανακοινώσεις Υπουργείου

Ενημέρωση

Μην χάσετε την παρουσίαση του σχεδίου χορηγιών για τη Νέα Επιχειρηματική Δραστηριότητα: Διαδικτυακά, Πέμπτη 13/5/2021, 15.30

Το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας σας προσκαλεί σε διαδικτυακή ημερίδα  για παρουσίαση του Οδηγού του Σχεδίου Χορηγιών για Ενίσχυση της Νέας Επιχειρηματικής Δραστηριότητας. Η εκδήλωση θα γίνει την Πέμπτη 13/5/2021, στις 15.30 και μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από το κανάλι του Υπουργείου μας στο YouTube.
 
Το σχέδιο νέας επιχειρηματικότητας, το οποίο θα παραχωρήσει επιχορηγήσεις ύψους 30 εκατ. ευρώ, αποτελεί τη συνέχεια των σχεδίων ενίσχυσης της νεανικής και της γυναικείας επιχειρηματικότητας που ήταν από τα πιο επιτυχημένα και δημοφιλή των προηγούμενων χρόνων.
 
Μόνο την τελευταία 7ετία τα Σχέδια αυτά βοήθησαν 608 νέους μέχρι 40 ετών και γυναίκες μέχρι 55 ετών, να ξεκινήσουν το όνειρό τους, να φτιάξουν τη δική τους επιχείρηση. Αυτή τη φορά έχουμε επανασχεδιάσει και εκσυγχρονίσει το σχέδιο λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που προκλήθηκε από την πανδημία, αλλά και τα σημεία που έχριζαν βελτίωσης, όπως είχαμε εντοπίσει σε προηγούμενες προκηρύξεις.
 
Το σχέδιο απευθύνεται σε νέους έως 30 ετών, γυναίκες έως 55 ετών και άντρες έως 50 ετών. 

Σχετικά Άρθρα